Sportlámpa blog

Áprilisi termékajánló

2023.04.16 10:00
Áprilisi termékajánló

Szeretnél lecsapni néhány igazán szuper újdonságra? Akkor most megmutatjuk, hogy mit ajánlunk és miért!

Akkupakk készítéshez hasznos kiegészítők a Sportlámpától! BMS, nikkel-szalag, távtartók és persze akkumulátorok széles választéka vár!
Fehér fény és UV (405 nm) egy lámpában? Ráadásul ceruzaelemmel is működik? Ha pont ilyet keresel, az új Sofirn SF15 pont neked készült
Egyre több kínai akkugyártó jelenik meg a palettánkon, mert hozzák a nagy gyártók színvonalat, viszont sokkal kedvezőbb áron kaphatóak. Az EVE 33V jelentős, 3100 mAh-os kapacitás mellett simán hoz 10A folyamatos terhelhetőséget, 1790 Ft-os áron.
Nem bírsz leszakadni a AA elemes lámpákról, de szeretnél egy normális hatótávot teljesítő lámpát ami zsebben is elfér és nem egy vagyon? Akkor az új Lumintop PK25 lesz a neked való lámpa!
Aki vett már, vagy csak szemezett 1,5V-os tölthető li-ion akkuval és töltővel, az tudja, hogy nem olcsó mulatság, de megéri, hiszen egy akkuval 500 db ceruzaelemet lehet kiváltani. De akit eddig elrettentett az ár, annak van egy jó hírünk, az Xtar legújabb fejlesztése az LC4 töltő és a hozzá készült AA és AAA méretű li-ion akku NAGYON kedvező áron kapható nálunk, ennyiért jó minőségű 1,5 V-os töltőt és akkut biztos hogy nem találsz máshol.
Te mit fogsz beszerezni legközelebb?