Sportlámpa blog

Különleges lámpák az év legszebb időszakára, akár ajándéknak is

2022.12.15 15:00
Különleges lámpák az év legszebb időszakára, akár ajándéknak is

Ha még nem találtad meg a tökéletes karácsonyi ajándékot szeretteidnek, akkor egy igazán különleges lámpa kitűnő választás lehet kütyübarát ismerőseidnek. Ezek az extra darabok sokkal inkább lehetővé teszik, hogy az ajándékozott ízlését vagy személyes preferenciáit figyelembe véve lehessen őket kiválasztani.

Ezek a darabok azért alkotnak egy külön kategóriát nálunk, mert valamilyen oknál fogva „kilógnak a sorból”. Van közöttük olyan, amely speciális anyagból - például rézből, titánból vagy rozsdamentes acélól készült -, ennek köszönhetően pedig sokkal látványosabbak lehetnek, mint hagyományos alumínium társaik. Ezek a lámpák sokkal elegánsabbak lehetnek, ezáltal esztétikai szemontból jobban megfelelhetnek az ajándékozott ízlésének. Más darabok specáiális LEP (Light Emitting Plasma, magyarul fényáteresztő plazma, vagyis lézerlámpa) leddel vannak felszerelve, így a működésükben rejlik a különlegesség. 

Nem tudod, hogy melyik darabokat lenne érdemes választanod? Segítünk!

1. Speras Arc Ti Titánium kislámpa

Részletek: 

A Speras Arc Ti egy nagy teljesítményű újratölthető minilámpa, 150 lm maximális fényárammal és 10 lm alacsony fényerővel. Kemény titánötvözetből készül, kettős felületi oxidációval. Gyönyörű és elnyűhetetlen titán testtel rendelkezik.

2. Sofirn BLF LT1S prémium kempinglámpa

Részletek:

A Sofrin BLF LT1S egy kiváló minőségű kemplinglámpa, amely képes kiszolgálni a felhasználók igényeit. Maximálisan vízálló, így bárhová magaddal viheted!

3. Lumintop FWAA CW réz zseblámpa

Részletek:

A Lumintop FWAA CW réz zseblámpa az egyik legerősebb AA méretű lámpa. Egy rendkívül szép darabról van szó, így a minőség esztétikus kivitelezéssel párosul. 

4. Lumintop FWAA CW titán zseblámpa

Részletek:

Ha formára megtetszett a Lumintop FWAA CW réz zseblámpa, de inkább egy másik kivitelezéssel ismerkednél, akkor a titán verzió való neked!

5. Lumintop BLF GT NANO Ti kőmosott zseblámpa

Részletek:

A Lumintop BLF GT NANO Ti kőmosott zseblámpa egy csúcskategóriás minőségű lámpa, amely fantasztikus felhasználói élményt biztosít használójának. Az 5 cm-es lámpa 300 méteres hatótávval rendelkezik, ez teszi igazán különlegessé ezt a darabot.