MiBOXER C4 akkumulátor töltő

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
László Laczó
László Laczó
2019.07.17
Kiváló minőségű és tudású töltő. Amit kaptam az már az új verzió MIBOXER C4 V3 100mA-tól 1,5A-ig állítható töltőáram vagy automata üzem. A akkukapacitás tesztet kihagyták az új verzióból de cserébe sokkal több töltési áramot kaptunk más a töltési algoritmusa is mint a régi verzióé. Valószínű új Chipkészletet kapott mert ennél már nincs csepptöltés a Li-Ion akkuknál mint az előző verzióknál (ami ugye hosszútávon bennhagyott akkuknál nem jó dolog). Kijelzője is más hasonlít a MIBOXER C4 12-re. Video: https://www.youtube.com/watch?v=jVBunhiir2o Gyártó oldala : http://www.miboxer.com/eng/p1N.html Xtar töltőket használok , de ár-érték arányban a MIBOXER C4 V3 nagyon jó vétel és nagyon jó töltő. (Xtar töltők védelmében csak annyit hogy a töltési algoritmus amit és ahogy használják példás)
István Matakovics
István Matakovics
2019.08.09
A készülék tényleg nagyon jó megmértem az áram erősséget és a feszültséget mindkettőt pontosan tarja. Többször töltöttem már vele de egyszer sem tévedett lítium cellánál szépen tarja a 4.2V-os végfeszültséget nem kell félni hogy túltölti a cellákat. Aki pontos és jó töltőt keres annak nagyon tudom ajánlani. Nem utolsó sorban az áramot már 100mA-1500mA-ig lehet állítani tehát a kisebb méretű cellák "10440" sem okoznak gondot neki.
B.Dezső
B.Dezső
2020.11.10
Több készülék közül választottam, jó döntés volt. A készülék remek kivitelű, minőségi darab. Egyszerre több méretű, és rendszerű akkut töltöttem (li-ion,ni-mh), remekül végezte a dolgát, még csak nem is melegedett.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: