Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
4,8 (5 vélemény)
5
(4)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Sanyi
Sanyi
2020.01.07
Gyors kiszállítás. Az áruval annyi problémám volt hogy a védelem miatt letiltott és mindig újra kellett índítani a készüléket, de beszéltem a boltal és kicserélik védelem nélküli akkura. Korekt
Palánkai József
Palánkai József
2020.04.24
Az akkukat tartaléknak vásároltam, ezért még nem volt szükséges használnom, de ismerve az üzletet és a nevezett akkut, nem lehet velük semmi gond! Tudatosan választottam a típust, mert olyan kislámpába vettem, amelyik nem figyelmeztet semmilyen módon a benne lévő akku károsodását eredményező mély kisütésre. Jobb, hogy ha a beépített protektor tilt le, mint ha maradandó károsodás érné az akkut pláne egy olyan helyzetben, ahol és amikor lehetetlen annak pótlása, beszerzése. Érdemes elkerülni a kiszolgáltatott helyzeteket!
George
George
2020.05.22
4db-ot rendeltem, idejében megérkezett, de az egyik hibás volt. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol nagyon készségesek voltak, mondták küldik a csereakkumulátort, de ha feladják, többe kerül a szállítás, mint az akku. De megoldottuk, a következő szállítással, mert még rendeltem mást is, kiszállították. Nagyon elégedett vagyok a termékkel, mert van benn védelem is, és lemérve okos töltővel még nagyobb is a kapacítása, mint ami rá van írva. És a rossz akkuról lehámoztam a védelmet, az volt a hibás, 2V-os cellefeszültségről is sikerült talpraállítanom.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: