WOWTAC A2S CW fejlámpa csomag

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
V.Dávid
V.Dávid
2020.06.08
Nem kellett sok idő, hogy meggyőzzön. A kezelése nagyon jó, kapcsolója kiváló. Fénye rendben van. Mivel eléggé új modell hosszútávon meglátjuk hogy muzsikál. Remélem jól fogja bírni, mert igazán príma kis fejlámpa. Klipsz és mágnes a végében nincs, gondolom kifejezetten fejre szánták. Érdemes sűrűn nézni az oldalt mert mikor megjelent még olcsóbb volt. Viszont ezért az árért teljes csomagot kapunk. Ennél már csak akkor lehetne jobb ha kis testvéréhez hasonlóan beleépítették volna a töltőt . Akinek kevesebb időre, vagy kisebb igénybevételre kellene lámpa az nézzen rá arra is, érdemes.
György
György
2020.08.08
Meggyőző erős lámpatest, bírja a gyűrődést, fényereje jó. USB portos védett akkumulátor (a kapacitása még nem érte el a maximumot, de eddig még csak egyszer töltöttem, remélek). A test a gumigyűrűkben sokat hajolgatva elforog, ez kissé zavaró volt (raktam mellé gyufaszálat), fröccsenő víz ellen védett, tesztelve.
Megyeri Tibor
Megyeri Tibor
2020.10.11
Ez a lámpa simán van olyan jó mint egy Skilhunt H03, vagy még jobb is, erős fény, széles látószög, minőségi fejpánt, jó akku. Nagyon megéri.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: