Elállás és csere

CSERE

A Weisson Kft. a Sportlámpa webáruházban történt vásárlás után, a termék átvételétől számított 14 naptári napon belül biztosítja a megvásárolt termék cseréjének lehetőségét Magánszemély Vásárló részére. A csere kizárólag a még nem használt termékek esetében lehetséges.

A csere lebonyolításának a menete a követkető:

1. Kérjük első lépésként jelezze a csere iránti igényét az ugyfelszolgalat@sportlampa.hu email címen, hogy megbeszélhessük a csere részleteit (milyen új terméket választ, az van-e raktáron, a fennmaradó különbözetet miként rendezzük), és felkészülten várhassuk a csomag beérkezését.

2. A velünk történt egyeztetés után egy CSERECSOMAG küldésével cseréljük ki Önnek a terméket. Önnek nem kell a csomag feladásával bajlódnia, a futár viszi Önnek az új terméket és elviszi Öntől, amit cserélni szeretne. A cserecsomagos szállítás díja csomagértéktől függetlenül 1999 Ft.

3. A cserecsomagos visszaküldés során kérjük a következőket vegye figyelembe:

Kérjük, hogy csomagolásként NE a termék gyári csomagolását használja, hanem kartondobozt vagy buborékos fóliával ellátott borítékot, amin belül valamilyen térkitöltővel biztosítja, hogy ne mozogjon a termék a dobozon belül. A gyári csomagolás összeragasztása/sérülése esetén a termék már nem adható el értékcsökkenés nélkül, ezért ebben az esetben a Weisson Kft. a visszaküldött termék eredeti vételárának maximum 10%-át értékcsökkenési díjként felszámolhatja. 

4. Amennyiben az új vásárlás során a Vásárló magasabb értékű terméket választ, és rá kell fizetnie az eredeti rendelés értékére, akkor a különbözetet a Weisson Kft bankszámlájára (11600006-00000000-32039933)  történő utalással tudja rendezni. Amennyiben mégis utánvéttel fizetne, akkor a 499 Ft-os utánvétkezelési díj felszámításra kerül a különbözet és a cserecsomag szállítási díja mellett.


Abban a kivételes esetben, ha a visszáru feldolgozásakor a kiválasztott cseretermék mégsem állna rendelkezésre, úgy a termék vételárát 10 banki napon belül átutaljuk a Vásárló által megadott bankszámlaszámra.

ELÁLLÁS

A Weisson Kft. a Sportlámpa webáruházban történt vásárlás után, a termék átvételétől számított 14 naptári napon belül biztosítja a megvásárolt terméktől való elállás lehetőségét a Vásárló részére. Az elállás kizárólag a még nem használt termékek esetében lehetséges.

Az elállás menete a következő:

1. Kérjük első lépésként jelezze az elállás iránti igényét az ugyfelszolgalat@sportlampa.hu email címen, hogy felkészülten várhassuk a csomag beérkezését.

2. Küldje vissza nekünk a terméket a velünk email-ben leegyeztetett címre (általában egy Foxpost automata). A csomag visszaküldésének költsége a vásárlót terheli.

A visszaküldés során kérjük a következőket vegye figyelembe:

Kérjük, hogy csomagolásként ne a termék gyári csomagolását használja, hanem kartondobozt vagy buborékos fóliával ellátott borítékot, amin belül valamilyen térkitöltővel biztosítja, hogy ne mozogjon a termék a dobozon belül. A gyári csomagolás összeragasztása/sérülése esetén a termék már nem adható el értékcsökkenés nélkül, ezért ebben az esetben a Weisson Kft. a visszaküldött termék eredeti vételárának maximum 10%-át értékcsökkenési díjként felszámolhatja.

A termék beérkezését követően a termék vételárát 10 banki napon belül átutaljuk a Vásárló által megadott bankszámlaszámra.