Elállás és csere

A Weisson Kft. a Sportlámpa webáruházban történt vásárlás után, a termék átvételétől számított 14 naptári napon belül biztosítja a megvásárolt termék cseréjének lehetőségét a Vásárló részére. A csere kizárólag a még nem használt termékek esetében lehetséges.

A csere lebonyolításának a menete a követkető:

1. Kérjük első lépésként jelezze a csere iránti igényét az ugyfelszolgalat@sportlampa.hu email címen, hogy megbeszélhessük a csere részleteit (milyen új terméket választ, az van-e raktáron, a fennmaradó különbözetet miként rendezzük), és felkészülten várhassuk a csomag beérkezését.

2. A velünk történt egyeztetés után a cserélni kívánt terméket minden kiegészítőjével, használatlanul, sérülésmentes csomagolásban küldje vissza nekünk a Weisson Kft. 2241 Sülysáp, Tápió u. 3. címre.

A visszaküldés során kérjük a következőket vegye figyelembe:

Kérjük, hogy csomagolásként ne a termék gyári csomagolását használja, hanem kartondobozt vagy buborékos fóliával ellátott borítékot, amin belül valamilyen térkitöltővel biztosítja, hogy ne mozogjon a termék a dobozon belül. A gyári csomagolás összeragasztása/sérülése esetén a termék már nem adható el értékcsökkenés nélkül, ezért ebben az esetben a Weisson Kft. a visszaküldött termék eredeti vételárának maximum 10%-át értékcsökkenési díjként felszámolhatja. 

Csere esetén az áru visszaküldésénél felmerülő költség, azaz a visszaküldés postaköltsége a Vásárlót terheli. Első csere esetén a cseretermék kiszállításának költségét átvállaljuk, tehát az új csomag ingyenesen kerül kiszállításra. Újabb csere esetén a szállítási költség már a vásárlót terheli.

3. Amint beérkezett a termék, és meggyőződtünk annak eredeti állapotáról, a különbözet elrendezését követően küldjük az újonnan választott csereterméket
ingyenes házhozszállítással a rendelési címre.

4. Amennyiben az új vásárlás során a Vásárló magasabb értékű terméket választ, és rá kell fizetnie az eredeti rendelés értékére, akkor a különbözetet a Weisson Kft bankszámlájára történő utalással tudja rendezni. Amennyiben mégis utánvéttel fizetne, akkor a 499 Ft-os utánvétkezelési díj felszámításra kerül a különbözet mellett.


Abban a kivételes esetben, ha a visszáru feldolgozásakor a kiválasztott cseretermék mégsem állna rendelkezésre, úgy a termék vételárát 10 banki napon belül átutaljuk a Vásárló által megadott bankszámlaszámra.