Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
B.Péter
B.Péter
2020.09.28
Standard változathoz képest javított verzió, AR bevonatú lencse, kristály tiszta foncsor, hőszabályzott elektronika, elképesztő világítási teljesítmény.
Levente
Levente
2020.10.10
Vásárlás után megnéztem mit tud a Convoy S2+ SST40 LED-el szerelve. - A lámpa mérete, kialakítása alapvetően jó, EDC céloknak megfelelő. - Tükre jól hangolt, enyhén spotos (szúrófény a domináns), de van neki értékelhető floodja is. (Vagyis a szórt ernyő is elégséges fényt ad sötétben) örömteli, hogy a tükör hangolása olyan, hogy közelre is jól világít, nem veri ki az ember szemét a spot. Viszont közelre a flood elég nagyot szór, ami előnyös. - Kapcsolója jó, nem kemény, nem lágy. Kellemesen kezelhető inverz tac switch. - Fényerőben nem tudja a katalógus szerinti 1800lm-t. Valójában 1500-1600lm körül tud. Ez egy ekkora lámpától bőségesen elég. Fényerő fokozatai jól elosztottak, EDC-re tökéletesek. A turbót meglepően sokáig 2-3 perc jellemzően tartja, nem melegszik túl. A belső réz alkatrészek nagyon jól osztják el a hőt a lámpaházon belül. Nem csak a fej melegszik, hanem a markolat is, ezzel jelentősen növelve a hasznos hűtőfelület méretét. A melegedés nem kellemetlen. - A flood (szórt ernyő) kb 10m-em kültéren fájdalommentesen eltűnik, a spot 70-80m után tart annyira szét, hogy értékelhetetlenné válik. Ez a BLF 6A esetén 50m körül következik be, tehát saját kategóriájú versenytársán túltesz. - Amit hiányoltam, az a clips, mert anélkül elgurul a lámpa, és nem lehet zsebre tenni. Ezt sajnos csak külföldről lehet jelenleg beszerezni hozzá két változatban. (rugós, vagy csavaros kivitelben.) Összességében a Convoy S2+ SST40 verziója EDC lámpának több mint megfelelő, kb minden általános zseblámpa feladatot képes ellátni. Taktikai lámpának nem ezt a típust kell választani, de ez már kialakításánál fogva is látszik. Az árát vastagon megéri, mindenképpen ajánlom mindenkinek, aki egy olcsó, de nagyon jól használható EDC lámpát szeretne beszerezni. Javasolt beszerezni hozzá egy minimum 5A terhelhetőségű USB tölthetőségű akkut. Ezzel már kihasználható a lámpa tudása, és nem kell vásárolni hozzá külön töltőt.
M. Norbert
M. Norbert
2021.02.09
Nem vagyok profi felhasználó. A mindennapokra kerestem egy, az áruházi műanyag házú lámpáktól jobb minőségű és fényerejű eszközt. Különböző internetes oldalakon mindenki dícsérte a Convoy S2+ - t. Gondoltam kipróbálom. Nem csalódtam benne. Szép, precíz kivitelezés, és hihetetlen fényerő.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: