Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
3,5 (4 vélemény)
5
(2)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
S Mirkó
S Mirkó
2020.11.24
Ez a lámpa nagyon durva. Sejtettem, hogy kemény lesz, de erre nem számítottam. Minimális holdudvar, nagyon fókuszált fény, de tényleg nagyon, nagyon k*rva messzire :) Samsung 40T-vel használom, a kettő együtt 20 E alatt volt, maximálisan elégedett vagyok vele.
T. Zoltán
T. Zoltán
2020.12.10
A lámpa nagyon erősen fókuszált, fényvetőnek kiváló, viszont a fényudvara viszonylag gyenge, így szinte csak az eredeti célra alkalmas. Jól kézre áll, bár kicsit fejnehéz. A kapcsoló a hátulján van, ez nem túl szerencsés, kényelmesebb lenne fogás közben hüvelykujjjal változtatni az üzemmódot, ekkora lámpát úgysem lehet fegyverre rögzíteni . 5 fokozata van, a legkisebb inkább csak "helyzetjelző". A nagy fényerő miatt gyakran vissza kell venni a fokozatot, ez viszont csak az 5 fokozat illetve a 3 villogó üzemmód végig kapcsolásával lehetséges, vagyis 4. fokozatból 3.-ba 7 gombnyomás kell. Közben meg a villogás kiveri a szemedet. Viszont olyan jó fényvető, hogy lakott területen belül alig merem bekapcsolni, mert minduntalan bevilágit valakihez. Az árát fenyvetőként megéri, taktikai és általános zseblámpa céljára gyakorlatilag alkalmatlan. De ha a mezőn bekapcsolni, biztos vigyorogni fogsz. A bolt és a szállítás korrekt.
Pécsi Dominik
Pécsi Dominik
2021.02.08
A leírása a lámpának teljesen fedi a valóságot!..Brutális fényerő... Sajnos nem fókuszálható, emiatt csak 100m nél távolabbi célpontok megvilágítására alkalmas. A váltó gomb használata kicsit nehézkes. Vagy 2 kéz szükséges ha célra tartod a fényt nyalábot, vagy hüvelyk újjal, ami nem annyira áll kézre, ha egykézzel tartom... Ha fix fényerőn volt legutóbb úgy könnyebb a hasznalata ,s nem kell végig "zongorázni" az összes 10 lampafunkciót.. Igazából egy jó fény ágyú....
Vélemény írása a termékről
Értékelés: