LiitoKala Lii-S2 akkumulátor töltő

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (6 vélemény)
5
(6)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kalmár Gyula
Kalmár Gyula
2022.01.25
A termék fantasztikus,az NIMH akkut is fantasztikusan tölti,ami nekem fontos.Szétszedtem,nagyon minőségi az alkatrészek mivolta.Nem Dc vel tölt,hanem 40khz es frekivel,ezért nem gázosodik,és nem melegszik az akku.Ha a töltés vége fele nincs esetleg delta V ,most NIMH akkuról beszélek,a szoftver figyeli azt,hogy nincs feszültség válzozás es befejezi a töltést. Ezáltal nem melegíti túl azz akkut.Ezt a töltési áramot,hogy kíméletes legyen,meg is szaggatja.LION akkunál is tökéletes.Tökéletes választás ár értékét tekintve.
Deme Zsolt
Deme Zsolt
2019.05.27
Ugyanez Nitecore-ban a duplája lenne, simán megérte, Li-iont és Ni-Mh-t is tud tölteni, minden méret belefér, kijelzője is van, ha még teszt funkciót is tudna, akkor lennék igazán elégedett, de így is teljesen jó.
Gerlecz László
Gerlecz László
2020.02.27
Lumintop BLF GT mini CW zseblámpához vásároltam az oldal által (mások vásárlása és véleménye alapján) ajánlott terméket. A vásárlást követően pár nap elteltével kézhez is kaptam. A feltüntetett paraméterek megfelelőek. 1,5-2 hét használat után merült le az aksi, melyet a hozzá vásárolt LIITOKALA LII-S2 AKKUMULÁTOR töltő segítségével kb 4-5 óra alatt hálózati áramforrásról fel is sikerült tölteni. A töltő rendben van,- több funkcióját is tökéletesen teljesíti (töltő áram, töltött mennyiség, töltés befejezésének jelzése).
Vélemény írása a termékről
Értékelés: