Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Röfler János
Röfler János
2020.11.25
A kiválasztásnál a következő szempontjaim voltak: - a töltő tudjon Ni-MH és Li-ion akkukat is tölteni (vakuimba az előbbieket (AA), zseblámpámba az utóbbit használom) - beleférjen a védett 21700-es akku is (ilyen van a lámpámhoz) - lehetőleg jelezze ki az akkuk jellemzőit, mert a régi töltőm ezt nem tudta és csak találgatni tudtam az akkuk állapotát illetően (feszültség, kapacitás, töltési áramerősség) - 4 akku beleférjen egyszerre (egy vakuba ennyi Ni-Mh akku kell) - lehetőleg manuálisan is állítható legyen (töltési áram beállítása), ne csak automata Ez a típus a fentieket mind tudja, ráadásul jókat is olvastam róla a neten, így hát ezt választottam. Bár sokat még nem használtam, de meg vagyok vele elégedve. Egyetlen észrevétel, hogy a használati útmutató szerint a kijelző világítása 20-25 mp múlva magától lekapcsol, ha egy gombot sem nyomunk meg közben. Az én töltőmön ez nem így működik: csak akkor kapcsol le a kijelző, ha hosszabban megnyomom a Display gombot. Ez valószínűleg már javítása az eredeti funkcióhoz képest és szerintem jobb is, mint az (aki figyelni akarja a kijelzőt, nem kell folyamatosan nyomkodnia azt). Ventillátor nincs benne és így hangtalan a készülék. A "Repair" funkcióban a teljesen lemerített akkuval a kijelző szerint látszólag (áram se ki, se be) órákig semmit sem csinál, de valamit mégis, mert egy idő után elkezdi tölteni őket. Nekem ez új volt. A belső ellenállás mérése is pontosnak látszik.
Szabolcs Sebestyén
Szabolcs Sebestyén
2021.06.17
A választásnál szempont volt tudjon kicsit többet mint az átlag töltők, kapacitás mérés, esetleg belső ellenállás mérés, stb. Az hogy 4 akkut lehet egyszerre tölteni és külön állítható a töltő áram, valamint az akkuk hőmérsékletét is méri csak hab a tortán! Jó választás volt. Köszönöm.
Balázs
Balázs
2021.08.26
Remek töltő, jó és pontos elektronikával. Sok és minden igényt kielégítő funkció, erős töltőáramok. Egy nagy hibája azonban van a készüléknek. A 2-es, javított változatban a fejlesztők sajnos benne hagytak egy hibát a firmware-ben, ami nem javítható. Kapacitás teszt üzemmódban, amikor a kisütés fázis véget ért, majd a töltési fázis elindul, akkor a készülék nem ad feszültséget / áramot a cellákra. A számláló kb egy perc alatt felmegy 100%-ra , és a készülék jelzi, hogy fel van töltve az akku... Zavaró, de együtt lehet élni vele. Onnan tudod, hogy a 2. verziójú készüléked van, hogy a kijelző háttérvilágítása csak a display gomb nyomva tartására kapcsol ki. Ha 8 mp inaktivitás után automatán lekapcsol, akkor az az 1. Verzió.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: