Nagy hatótávolságú lámpák

A nagy hatótávolságú zseblámpák jellemzője az alacsony fényszórás, a fókuszált fény és az órási, akár több km-es hatótáv. Általában ezt nagy fejjel, tükörsima foncsorral és speciális leddel érik el a gyártók. Fontos, hogy az alacsony lumen-érték ebben a kategóriában nem hátrány, a nagy hatótávolságot egy másik mérőszám, a kandela biztosítja. Nagy hatótávolságú (vagy angol szakkifejezéses thrower lámpáról) kb 6-700 méteres hatótávolásg fölött beszélhetünk, jelenleg a felső határ kb 3000 méter (!!!).

A zseblámpák leirásában szerepel, hogy tartozék-e a csomagban Li-ion akkumulátor és töltő, illetve a leirásban szerepel, hogy milyen méretű (18650, 21700, 14500, stb) és milyen feszültségű (1,2V, 3,7V, stb) akkut ajánlunk hozzá, illetve tartalmaz-e a zseblámpa beépített töltőt, vagy sem, így úgy tudja összeállítani a lámpához a tartozékokat, ahogy ön igényeinek legmegfelelőbb legyen.

Segítünk kiválasztani a Zseblámpák közül Önnek a legjobbat! Állítsa termékeket népszerűség, ár vagy név szerinti sorrendbe, és használja a Szűrőket, hogy csak azok a termékek jelenjenek meg, amik tényleg Önnek valók. Ha ezek alapján sem tud dönteni,  keresse szakértő kolléáinkat a megadott ügyfélszolgálati elérhetőségeken és segítenek a választásban.

 

Az elemlámpák felhasználási lehetőségei szerteágazóak, a leggyakrabban túrázáshoz, vadászathoz, az építőiparban,  horgászathoz, örző védő feladatokhoz, hegymászáshoz, barlangászáshoz illetve illetve ház körüli munkákhoz, kutyasétáltáláshoz keresnek ügyfeleink megbízható eszközt.

Hogy kinek, milyen zseblámpára van szüksége?

Egy zseblámpa fontos eszköz lehet a mindenapok, sport vagy akár munkaeszközként is, ezért érdemes vásárlás előtt átgondolni, hogy mik is a mi szempontjaink, mire is van szükségünk, hogy a végén a számunkra ideális eszközt válasszuk ki. Mennyire legyen erős, meddig világítson, milyen színű legyen a fénye? Egy szűk sugárban, de vele akár 1000 méterre is látni, vagy inkább széles területen szóródjon a fény? Ütésálló legyen, vagy vízálló? Kimondottan egy márákt keresel, esetleg az Astrolux, a Sofirn, a Manker, az Acebeam, az Armytek, a Thrunite, a Wuben a Convoy vagy a Lumintop a kedvenc? Beépített akkus legyen, vagy cserélhető? Legyen csomagban, vagy inkább te szeretnéd összeválogatni? Legyen hozzá elérhető lengőkapcsoló, csipesz, tok, diffúzor, vagy más kiegészítő? Legyen minél kevesebb fokozat rajta, vagy inkább minél több, esetleg kimondottan Anduril firmware-t keresel? Legyen mágneses a zárókupak? Milyen akkumulátorról vagy elemről működik, hogy lehet tölteni? Fontos, hogy USB-ről lehessen tölteni? Milyen célra veszed? Kimondottan biciklizéshez? Vagy búvárkodáshoz? Milyen márkájú ledet tartlmazzon? Cree, Osram, Samsung esetleg Luminus? Általános célra, ház körüli munkákhoz de egy kiránduláson is állja meg a helyét? Milyen márkájú legyen? Fontos, hogy ismert márkájú eszköz legyen, vagy inkább a szakértők, vagy fórumok közönségének hiszel? Vagy mindegy, a lényeg az ár? Kicsit vagy inkább nagyot? Klasszikus fekete vagy inkább egy látványosabb darabot? Ha az fontos, hogy elférjen a zsebedben, vagy ha inkább az, hogy komolyabb ügyekre is megoldást nyújtson, más és más a megoldás: Mennyit szánsz rá? Van lámpa 2000 Ft-ért is, és van 100.000 Ft-ért is, és a kettő között sok a lehetőség. Hogy Neked mi a fontos, és mit szeretnél, a fentiek alapján talán már könnyebben ki tudod találni. Ha megvannak a válaszaid a fenti kérdésekre, akkor jöhet a sportlampa.hu, és vadássz kedvedre minőségi lámpáink közt, ahol a bal oldali szűrők segítségével biztos hamar megtalálod az Igazit.

Oldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy a rengeteg nálunk kapható lámpa közül szűrők segítségével tudjátok a fenti szempontok alapján szűkíteni a potenciális lámpákat, így könnyebben megtalálhatja az ideálisat. Ha pedig mégsem sikerül választani, vagy esetleg elveszne a márkák, mutatók, méretek rengetegében, keressetek minket elérhetőségeinken, és ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezére, hogy megtalálja a Tökéletes Zseblámpát, ami évekig lesz hűséges társa a mindennapokban.