Fejlámpa teljes csomag

A teljes csomagban kapható fejlámpákhoz csomagban kínáljuk az akkumulátort és töltőt is, így önnek nem kell bajlódni ezek kiválasztásával és megvásárlásával. A feltüntetett árak a teljes csomagra vonatkoznak. Egy fejlámpa fontos eszköz a mindennapok, sport vagy akár munkaeszközként is, ezért érdemes vásárlás előtt átgondolni, hogy mik is a számunkra fontos szempont, mire is van szükségünk, hogy a végén a számunkra ideális eszközt válasszuk ki.

Kínálatunkben rengeteg fejlámpát találsz, ezért segítünk kiválasztani a fejlámpák közül a számodra legjobbat! Állítsd termékeket népszerűség, ár vagy név szerinti sorrendbe, és használd a Szűrőket, hogy csak azok a termékek jelenjenek meg, amik tényleg Neked valók. Ha ezek alapján sem tudsz dönteni keresd szakértő kolléginkat a megadott ügyfélszolgálati elérhetőségeken és segítenek a választásban.

A fejlámpák leirásában szerepel, hogy tartozék-e a csomagban Li-ion akkumulátor és töltő, illetve a leirásban szerepel, hogy milyen méretű (18650, 21700, 14500, stb) és milyen feszültségű (1,2V, 3,7V, stb) akkut ajánlunk hozzá, illetve tartalmaz-e a fejlámpa beépített töltőt, vagy sem, így úgy tudja összeállítani a lámpához a tartozékokat, ahogy ön igényeinek legmegfelelőbb legyen.

A fejlámpa nagyszerű társ kiránduláshoz, futáshoz, kutyasétáltatáshoz, munkához, fő előnye a praktikus elhelyezhetőségük. A lámpa fejen történő rögzítésével a kezeink szabadok maradnak és azt, amit addig is csináltunk, folytathatjuk, csak ezúttal jobb megvilágításban.

Kirándulóként talán előfordult már veled, hogy éjszaka kétségbe esve kerestél valamit a sátorban, vagy a túra végén a sötétedésben sem szerettél volna lemondani a túrabotokról. Ilyen helyzetekben a fejlámpa tökéletes társ. A fejlámpa nemcsak túrázáshoz és kempingezéshez, de futáshoz is kiválóan alkalmas. Ősszel és télen, amikor korábban sötétedik, világítás segítségével este is folytathatod a napi rendszerű futóedzéseket. Aki jogginghoz szeretne fejlámpát, könnyű modellek között válogathat. Csekély súlyuknak köszönhetően a lámpák nem képeznek további terhet, a kényelmes, könnyen beállítható fejpánt pedig biztosítja a kényelmet a viselése során. Olyan túrasportolók esetében, akik alpesi területeken vannak úton, a fejlámpa az alapfelszerelés részét képezi. Alpesi hegymászók számára olyan fejlámpák alkalmasak, melyek különösen nagy ellenállóképességekkel rendelkeznek. Ezen lámpák esetében ügyelni kell arra, hogy az üveg rendkívül erős legyen és az izzót hideg hőmérsékletek esetén is lehessen használni.

Az olyan neves márkáktól származó lámpáink, mint az Acebeam és az Armytek, a legújabb LED technológiával, tartós kialakítással és extra erős fénnyel. Mivel nem mindig azonos fényerősségre van szükségünk, a legtöbb fejlámpa esetében különböző világítási üzemmódok között válogathatunk. Így rendszerint van egy távoli fény üzemmód és egy közeli világításra alkalmas üzemmód is. A legtöbb modell rendelkezik fénytompítási és villogási funkciókkal is. Ha gyakran vagy úton a sötétben, akár éjjeli látásmóddal rendelkező lámpát is vásárolhatsz.

A fejlámpák a modell függvényében működhetnek elemekkel vagy USB-n keresztül is feltölthetők. A legtöbb termék ezenfelül praktikus energiatakarékos üzemmóddal is rendelkezik.

Az optika és felépítés mellett a fejlámpák a következő tulajdonságaikban is különbözhetnek.

  • világítási távolság
  • fényerő
  • világítási időtartam

Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik modell a legalkalmasabb az általad kívánt használati célokra, akkor fordulj telefonon vagy üzleteinkben személyesen munkatársainkhoz!

Mennyire legyen erős, meddig világítson, milyen színű legyen a fénye? Egy szűk sugárban, de vele akár 1000 méterre is látni, vagy inkább széles területen szóródjon a fény? Ütésálló legyen, vagy vízálló? Kimondottan egy márákt keresel, esetleg az Astrolux, a Sofirn, a Manker, az Acebeam, az Armytek, a Thrunite, a Wuben a Convoy vagy a Lumintop a kedvenc? Beépített akkus legyen, vagy cserélhető? Legyen csomagban, vagy inkább te szeretnéd összeválogatni?  Legyen minél kevesebb fokozat rajta, vagy inkább minél több, esetleg kimondottan Anduril firmware-t keresel? Legyen mágneses a zárókupak? Milyen akkumulátorról vagy elemről működik, hogy lehet tölteni? Fontos, hogy USB-ről lehessen tölteni? Milyen célra veszed? Kimondottan biciklizéshez? Milyen márkájú ledet tartlmazzon? Általános célra, ház körüli munkákhoz de egy kiránduláson is állja meg a helyét vagy kimondottan futáshoz vennéd? Milyen márkájú legyen? Fontos, hogy ismert márkájú eszköz legyen, vagy inkább a szakértők, vagy fórumok közönségének hiszel? Vagy mindegy, a lényeg az ár?

Ha a fenti kérdésekre tudod a választ, akkor már biztosan könnyebb lesz választani hatalmas fejlmpa kínálatunkból.