Sportlámpa blog

Miért jó, ha tartasz otthon legalább egy elemlámpát?
29
Máj

Otthonunkban mindig érdemes tartani néhány alapvető eszközt, amelyek segítségével felkészülhetünk váratlan helyzetekre. Az egyik ilyen nélkülözhetetlen eszköz az elemlámpa. Az elemlámpák sokoldalúak és praktikusak, így nem csak a zseblámpa kedvelők számára elengedhetetlenek egy jól felszerelt háztartásban

3+1 program, amikor jól jön egy fejlámpa
25
Máj

A fejlámpa az egyik legfontosabb eszköz, amit mindig magunkkal kell vinnünk, ha olyan outdoor tevékenységeket végzünk, mint például kirándulás, biciklizés, vagy a kempingezés. De gondoltad volna, hogy az otthoni barkácsolásnak is elengedhetetlen kelléke lehet? A megfelelő fejlámpa kiválasztásával nem csak megvilágíthatjuk az utat vagy a munkaterületet, hanem biztonságosabban és hatékonyabban végezhetjük tevékenységeinket. 

Kezdődik a bicikliszezon!
23
Ápr

Ahogy beköszönt a jó idő, egyre többen választják a biciklizést közlekedési eszközként. Azonban fontos, hogy ezzel egyidőben a biztonságos kerékpározás is fontos szerepet kapjon. Ehhez egyik legfontosabb eszköz a megfelelő biciklilámpa, amelynek segítségével jobban láthatóvá válhatunk az utakon, ezzel hozzájárulva saját és embertársaink biztonságához. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk, hogy miért fontos a jó minőségű biciklilámpák használata.

Áprilisi termékajánló
16
Ápr

Szeretnél lecsapni néhány igazán szuper újdonságra? Akkor most megmutatjuk, hogy mit ajánlunk és miért!

Miért érdemes megbízható webshopból zseblámpát vásárolni?
19
Márc

Ha zseblámpát szeretnél vásárolni, előfordulhat, hogy a sokféle típus, márka és modell közül nem egyszerű kiválasztani, hogy melyik lámpa felel meg legjobban az egyéni igényeidnek és elvárásaidnak. Ha bizonytalan vagy, csak vedd fel velünk a kapcsolatot és mi szívesen segítünk!

Ami nagyon fontos, hogy bármilyen lámpát is választasz, mindenképpen érdemes megbízható webshopból vásárolni!

Februári termékajánló
26
Febr

Ugyet téged is vonzanak a kütyük és szereted a zseblámpákat? Szívesen bővítenéd a gyűjteményed, vagy csak pár hasznos kiegészítőt keresel és szükséged van egy kis tanácsra? Tudjuk, hogy nem mindig egyszerű megtalálni a legjobb választást, így ismét hoztunk egy termékajánlót, hogy segítsünk! Ne kattints el és olvass tovább!

Kezdődik a búvárszezon!
03
Febr

Hamarosan kezdődik a búvárszezon, így érdemes lehet szóba hozni a búvárlámpákat is. A piacon egyszerű és rendkívül különleges darabok is megtalálhatóak, ha érdekel titeket a téma, nálunk is mindenképp érdemes körülnéznetek!

Januári újdonságok
24
Jan

Te figyelemmel követed nálunk az újdonságokat? Segítségként, hogy ne vessz el a részletekben, egy kis összefoglalóval szeretnénk kedveskedni minden érdeklődőnek. Ha szeretnél tisztában lenni az aktuális különlegességekkel és érdekességekkel, mindenképpen olvass tovább!

Használati útmutató ANDURIL 2
18
Jan

Sokszor felmerülhet a kérdés, hogy mi is az az Anduril és hogyan működik? Az első verzióról volt már szó korábban, (ide kattintva megnézheted) de most bemutajuk a második verziót is, hiszen az előző rendszer már elavulttá vált. Az Anduril 2 új perspektívát ad a zseblámpa használatnak, hiszen ez a nyílt forráskodú, széles beavatkozási lehetőséget biztosító UI külön élményt biztosít a már ismert előnyök mellett.

Mit kell tudnod a fejlámpákról?
22
Dec

Egy fejlámpa számos szituációban megkönnyítheti az ember életét, így bárki számára elengedhetetlen lehet egy otthoni készülék beszerzése. Nem csak sport- és munkaeszközként állja meg a helyét, hiszen a megfelelő szempontok szerint kiválasztott eszköz esetenként az élet minden területén hasznos lehet, hiszen akár egyszerű otthoni feladatok elvégzéséhez is kellő kényelmet biztosíthat.

Különleges lámpák az év legszebb időszakára, akár ajándéknak is
15
Dec

Ha még nem találtad meg a tökéletes karácsonyi ajándékot szeretteidnek, akkor egy igazán különleges lámpa kitűnő választás lehet kütyübarát ismerőseidnek. Ezek az extra darabok sokkal inkább lehetővé teszik, hogy az ajándékozott ízlését vagy személyes preferenciáit figyelembe véve lehessen őket kiválasztani.

Hogyan válassz karácsonyi ajándékot?
30
Nov

Te könnyen boldogulsz a karácsonyi ajándékozással? Az a típus vagy, aki mindig mindenkinek tudja, hogy mit vásárloljon? Vagy mindent az utolsó pillanatra hagysz és aztán kapkodva igyekszel találni valamit a szeretteidnek az utolsó pillanatban? Még egyáltalán nem vagy elkésve, hiszen több mint 3 hét van karácsonyig, de ha eddig nem vásároltál be mindent, ideje elkezdeni!

Miért érdemes minőségi zseblámpát választani?
21
Nov

Napjainkban egyre több féle és fajta zseblámpa válik elérhetővé, a vásárlóknak óriási kínálatból van lehetősége válogatni. A termékek különböző funkciókkal, előnyökkel és kialakítással rendelkeznek és az árak között is óriási különbséget fedezhetnek fel a szemfüles érdeklődők. Hogy miért érdemes mégis a minőséget keresni? Erre keressük a választ!

21
Jan

Hogy mik lesznek az újdonságok és a várható trendek 2022-ben? Mik a legújabb és legjobb ledek? Kattins a részletekért!

Milyen akkutöltőt vegyek?
14
Okt

Ha az ember elszánja magát hogy töltőt vásároljon, hamar belefut a címben jelzett kérdésbe, hiszen nagyon sok féle töltő kapható és nem egyértelmű, melyik számunkra az ideális. Összeszedtük legfontosabb kérdéseket, amiket nem árt tisztázni ilyen esetben, hogy olyan töltő vegyünk, amire TÉNYLEG szükségünk van:

Akkumulátor kisokos
14
Okt

Az akkumulátor kiválasztása során van néhány nagyon fontos szempont, amit érdemes figyelembe venni, különben vagy nem fog működni az adott eszköz, amibe rakod az akkut, vagy akár ki is éghet az eszköz, ezért nem árt vásárlás előtt átfutni, hogy mire is figyelj a megfelelő akku kiválasztása során, hogy biztos ne nyúlj mellé!

Mire figyelj lámpa vásárlása kapcsán
22
Júl

Egy zseblámpa fontos eszköz lehet a mindenapok, sport vagy akár munkaeszközként is, ezért érdemes vásárlás előtt átgondolni, hogy mik is a mi szempontjaink, mire is van szükségünk, hogy a végén a számunkra ideális eszközt válasszuk ki. Ehhez most összeszedtük, mikre figyelj:

A legújabb és legjobb zseblámpa ledek 2020-ban
22
Júl

Ami a legmeglepő fejlemény, hogy több év után nem a Cree ledek a legmenőbb diódák a piacon, sőt, igaziból az elmúlt 2 évben a Cree fejlesztői semmilyen fontos újdonsággal nem álltak elő, ezzel szemben a Samsung, az Osram, de legfőképpen a Luminus már komolyan veszélyeztetik a "legjobb zseblámpa-led gyártó" címet met brutál jó dolgok készültek és igen jó áron kaphatóak. 

Hogyan mérjük egy zseblámpa teljesítményét?
22
Júl

Talán a legismertebb mérőszám a fényáram, aminek mértékegysége a lumen. Ez az érték mutatja a fényforrás által lesugárzott összteljesítményt súlyozva a Λ görbével. A Λ görbe a szem érzékenységét adja meg a hullámhossz függvényében, mivel az emberi szem nem minden hullámhosszra egyformán érzékeny. Ez elsőre bonyolultan hangzik, egy konkrét példán keresztül azonban jól érthető: Két ugyanolyan, 1 W-os fényforrás esetében ha az egyik zöld, a másik pedig piros színű, akkor - bár ugyanannyi a teljesítményük - a zöld színűnek mégis nagyobb lesz a lumenben kifejezett fényárama, mert az emberi szem a zöldet "jobban" érzékeli.

Használati útmutató ANDÚRIL Firm-wire-hez
14
Okt

Az ANDÚRIL Firm-wire rengeteg mindent tud, de ha az ember vett egy lámpát, amiben ilyen van, nem biztos hogy magától is rájön, mi mindent tud ez a kis kütyű, kattints, és kiderül, miket is tud

Melyik LED mit tud?
22
Júl

Mára már gyakorlatilag alig van olyan lámpa, amiben nem LED világít, hiszen ezek a legmodernebb és leghatékonyabb eszközök, ha fényre van szükség. Ez alól a sportlámpák sem kivételek, ezért érdemes ezekről kicsit tisztázni, melyik led, mit tud, mert óriási különbségek vannak köztük

Elem kisokos
22
Júl

Az elemeket - vagy nem újratölthető akkukat - többféle módon csoportosítjuk, anyaguk, méretük, vagy a leadott feszültség alapján, de nézzük a részleteket!