Átlagos értékelés:
4 (2 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kis Csaba
Kis Csaba
2023.04.16
Mikor megvettem, még nem tudtam hogy milyen brutál fényereje van!!! Nagyon szeretem ezt a lámpát, mert három féle tompított,(erősség) és három féle távolsági fénnyel rendelkezik ez a négy ledes lámpa. Ha egyszerre használod mind a négy ledet(külön kapcsolható kettessével a fent leírtak szerint) a legerőssebb fokozaton, akkor a legsötétebb éjszakábol a puszta közepén nappali világosságot csinál! Nagyon szeretem! A leggyengébb fokozaton is jó fényerő, plusz amit minden más lámpánál utáltam a stroboszkóp(ki a francnak kell ez a sz@r funkció?! Ráadásul a szemből jövőt zavarja!!!) na az, nincs benne! :) A fényerőnek megfelelően, a lámpa tetején sötétben is jól látható digitális kijelző számlál visszafelé óra-perc kijelzéssel, hogy mennyi időnk van még azon a fokozaton a teljes lemerülésig. Ajánlom mindenkinek!!!
Előnyök:
Robosztus cnc mart alumínium ház, négy nagy fényerejű leddel, nagy aku kapacítás(tíz óra feletti üzemidő a legkisebb fokozaton, ami még így is elég erős! Széles fénysáv, nagyon jó látásviszonyokat produkál. Bátran ajánlom!
Hátrányok:
Nincsen!
Máté
Máté
2022.10.22
Fenntartásokkal ajánlható
Előnyök:
Brutál jó fényerő. Szórt fény és spot fény külön kapcsolható, különböző erősséggel.
Hátrányok:
Nem tartja a töltést, pár nap alatt az állástól lemerül, ez nagyon kellemetlen és ciki egy ilyen terméknél. A kormány adapter, ahol a lámpa csatlakozik hozzá, gagyi sajnos, lötyögős, olcsó megoldás.
Képek
    Boruit 2595 első kerékpárlámpa 4 leddel, 2000 lumennel és 200 méter hatótávval
Vélemény írása a termékről
Értékelés: